Продуктът е успешно добавен в количката
745,00 лв.

Столче за кола KinderKraft I-GUARD, Cool Grey

  • Марка: KinderKraft
  • Кат. номер: KCIGUA00GRY0000

Отговаря на новия стандарт R129/ i-Size

От раждането до 4 години (Височина 40-105 см)

RWF и FWF (с лице напред и назад)

Специализирани системи за сигурност

Въртяща се седалка - EASY SPIN 360°

Тествано при най-строги условия

Това е I-GUARD - столче за кола за деца от раждането до около 4 години (40-105 см), отговарящо на стандарт R129/ i-Size. Тествано е при скорост до 64 км/ч, за да се осигурят по-високи стандарти за безопасност (стандартът изисква седалките да бъдат тествани за челен удар при скорост 50 км/ч). Тестовете показват, че I-GUARD намалява силите на челен удар върху главата и гърдите с цели 20%.

В допълнение към максималната защита на детето по време на пътуване, I-GUARD е оборудван със специални системи за безопасност, като H-GUARD, SIDE PROTECT SYSTEM и рамка против завъртане. Благодарение на EASY SPIN 360° и куките за колан, ще ви бъде по-лесно да поставите детето си в столчето и да го закопчаете правилно. I-GUARD се монтира върху ISOFIX основата и опорния крак - благодарение на индикаторите рискът от неправилен монтаж е много по-малък. Купувате едно столче за кола, получавате ново измерение на безопасност.

 

 

СИСТЕМА H-GUARD

Подсилената облегалка за глава на седалката има цели 3 слоя мемори пяна, която абсорбира силата на удара. Предпазва най-чувствителните и деликатни части от детското тяло.

 

 

SPS СИСТЕМА

Черупката на седалката е допълнително подсилена със специални странични щитове, които поемат силата на удара при страничен удар.

 

 

СТАБИЛИЗИРАЩА РАМКА

Благодарение на удължената основа, столчето приляга по-плътно към облегалката на седалката на автомобила. Това намалява и риска от  деформации на седалката. А детето има и повече място за крачетата.

 

ISOFIX СИСТЕМА

Основата ISOFIX заедно с опорния крак (регулиране в 11 стъпки) и индикаторите за монтаж осигуряват лесен, бърз и безопасен монтаж.

 

 

EASY SPIN 360°

Много улеснява закопчаването на детето в столчето. Бутонът за смяна на позицията е леснодостъпен и удобен за използване: просто го натиснете и завъртете седалката към вас, за да поставите детето си. Системата ви позволява бързо да промените позицията на седалката (RWF и FWF) без демонтаж.

 

 

4 позиции за наклон

Благодарение на функцията RECLINING можете лесно да регулирате ъгъла на седалката с една ръка. Настройвайки позицията на детето, вие увеличавате комфорта на малкия пътник, както и безопасността му.

 

 

Вентилационни отвори

Благодарение на отворите в задната част и дишащата материя ефективно се отвежда влагата далеч от детето, дори в най-топло време.

 

Сигурен и удобен монтаж

Седалката е интегрирана с основата. Монтира се на ISOFIX, което осигурява лесен, бърз и безопасен монтаж. I-GUARD е оборудван и с опорен крак с 11-степенна настройка и 4 индикатора за правилен монтаж. Всичко това елиминира риска от неправилно закрепване в автомобила.

 

 

Адаптира се към ръста на детето

Позволява ви да променяте височината на облегалката за глава и коланите едновременно. Има 6-степенно регулиране на височината на облегалката за глава с една ръка. Повишава безопасността и комфорта на малкото дете по време на пътуване.

 

 

 

Лесно закопчаване на коланите

5-точковият вътрешен колан има протектори с неплъзгащи се ленти от долната страна. Благодарение на куките отстрани на седалката можете лесно да сложите в страни коланите, за да улесните поставянето на бебето в седалката. Непадащата катарама от своя страна значително ще подобри комфорта при закопчаване на детето.

 

Допълнителен комфорт за най-малките

Подвижна вложка за деца до 60 см височина. Повишава комфорта при пътуване и намалява пространството между новороденото и столчето за кола, повишавайки безопасността му.

 

 

Материали:

ПП -  Черупката на седалката е здрава и много издръжлива

мемори пяна

Дунапрен, който се адаптира към главата на детето и запомня формата му

Мемори пяна – адаптира се към главата на детето и запомня формата му

 

Спецификация:

Възраст/тегло/ръст на детето: 40-105см

Тегло на продукта: 13,6 кг

Размери на продукта: (Д x Ш x В)

Сгънат: 63 х 46 х 58 см

Разгъната: 63 x 46 x 71 см

Базова цена:745,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!